maanantai 15. helmikuuta 2010

Carrolsin comeback

Lahden torin kupeessa sijainnut Carrols oli aikoinaan jonkinlainen yöelämän kiintopiste, jonka kulta-aikaa en kerennyt kokemaan. Itselleni tuollaisena kiintopisteenä toimi Hesburger lanunaukion vieressä. Siitä huolimatta tuo legendaarinen Carrols on pysynyt jotenkin myyttisen hienona paikkana itselleni ja sinänsä sinä aitona ja legendaarisena roskaruokapisteenä.

Kun Carrolseista tuli vuosia sitten Hesburgereita, tuli niistä pienen kitkuttelun jälkeen sitten niitä omia kantapaikkoja alan mestoista. McDonaldseja en ole jotenkin ikinä voinut erityisemmin sietää. Carrolsissa olin ikävä kyllä itsekkin hetken hamppareita pinoamassa, jonka jälkeen pidin yli vuoden mittaisen tauon kaikista roskaruokapaikoista.

Carrols on amerikassa 1960 perustettu ketju jonka puljuja on tänä päivänä enää Suomessa. Ilmeisesti kyseessä on jonkinlainen uusi tuleminen, sillä niitä on nykyään taas jo kahdeksan kappaletta, ja Carrolsin sivut on taas avattu (vielä jokin aika sitten sivuilta siirryttiin suoraan Hesburgerin sivuille).

Uusi toimipiste on siis avattu nyt Lahden Karistoon. Ystävänpäivätarjouksena sai kaksi Club-burgeria yhden hinnalla. Ajattelin että siellä olisi täysi kaaos päällä. Avajaiset, tarjous ja ylipäätään Carrols taas vuosien jälkeen. Kyllähän siellä jotkut mesosi jo pää punasena kun ei hamppareita näkynyt puoleen tuntiin ja juoma oli väärää. Juuri ennenkuin itse tilasin niin hampparinvääntäjät piti jonkun pienimuotoisen kriisikokouksen kun joku oli saanut settinsä ilmeisesti liian halvalla.

Mitään ongelmia ei silti itselläni ollut. Sain heti mukaan ranskalaiset, juoman ja lämpöset clubit. Kalahampurilainen tuli perässä noin viiden minuutin kuluttua. Ja kalahamppari vaikutti olevan selkeästi kilpailevia yrityksiä parempi. Kalapihvi oli tosi hyvää ja rapeaa. Kaiken huippuna välissä oli jopa juustoa jota ei muualla tohdita antaakkaan. 

Olen siis erittäin tyytyväinen uutukaiseen, enkä usko että se johtuisi pelkästää nostalgisista syistä. Harmillista että se on itselleni jotenkin niin korvessa, mutta hyvän perään on ilmeisesti nähtävä tästedes vähän vaivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti