torstai 27. syyskuuta 2012

Kolmevuotis retrospektiivi


Kolmevuotias on tänä päivänä tämä blogi. Perustettu hetimiten Roman Polanskin jäätyä nalkkiin vanhoista teoistaan, vuonna 2009. Maailma oli hyvin erilainen, elettiin ankeita aikoja, mutta murroskausi kohti parempaa oli alkanut - Barack Obama, sikainfluenssa, Michael Jacksonin kuolema, Alexander Rybak, Angry Birds...

Blogin perustaminen tuli mieleen Polanski-uutisen kuullessani, pyöräillessä Launeen kirpputorille, joka oli kaiken lisäksi suljettu silloin.

Tuloillaan oli elokuva Prince of Persiasta. Kummastuttihan se ajatuksena, vaikka pienenä sellaista salaa odotinkin. Sittemmin elokuva tuli, sen näki ja sen unohti. Leegoiksikin käännettiin.

Blogin ensimmäisten arvostelujen joukossa oli Studio Ghiblin ja itsensä Hayao Miyazakin Ponyo rantakalliolla. Elokuva oli hyvä. Melkoista suttua oli teksti, sitähän se taitaa olla edelleen. Hurraa nyt kuitenkin.



Juhlan kunniaksi on nyt arkistojen kätköistä etsitty tätä dokumenttia alkuajoilta. Vai miten se nyt meni. Näiden screenshottien myötä lupaan jättää menneisyyden haamut taakseni tästälähin.

5 kommenttia:

  1. Onnittelut merkkipäivän kaapelista...eikun johdosta...

    VastaaPoista
  2. muistan kun löysin tämän blogin vahingossa reilut pari vuotta sitten kun etsin leffa-arvosteluja ponyosta. siitä lähtien olen seurannut aktiivisesti tätä blogia.

    VastaaPoista
  3. kiitosta onnisteluista, kiitosta Anonyymille tarinasta.

    VastaaPoista