tiistai 27. syyskuuta 2011

Damn Good Coffee 2v.
Damn Good Coffee täyttää tänään kaksi vuotta. Jee.

Ikäkriisin on täten syytäkin jo painaa päälle. Blogi saattaa tuntua kuukauden pari hieman poissaolevalta, kun muut projektit syövät muutenkin vähäisestä ajasta liikaa. Elinvoimaisempaa vihkiytymistä blogin pariin on odotettavissa taas joskus joulukuun hujakoilla.

Muita projekteja ovat mm. kaksi uutta blogia jotka tulen käynnistämään luultavasti vielä tämän vuoden puolella. Ensimmäinen on musiikille pyhitetty blogi, jossa esittelen mielenkiintoisia kappaleita, alustavasti noin kappale per päivä ja tavoitteena saada aikaiseksi 1001 kappaleen kokonaisuus. Yritän saada homman pyörimään tuossa lokakuun aikana.

Toinen blogi tuleekin sitten olemaan jotain aivan muuta. Nostalgiaa, retroa ja dekoa. Odotettavissa kunhan on saatu ensimmäinen uusi blogi kunnolla käyntiin ja löytyy sopiva rako pistää toiseen eloa. Avajaisista tullaan tietysti ilmoittamaan täällä kun se on ajankohtaista.

Mietin pitkään projektien sisällyttämistä Damn Good Coffeeseen, mutta ylenpalttisen versoilun sijaan haluaisin pitää tämän blogin linjan mahdollisimman selvänä. Jos on toiveita tai ehdotuksia Damn Good Coffeen suhteen, nyt on hyvä aika huudella! Aiheet eivät varmasti lopu ikinä kesken, päinvastoin, mutta niitäkin saa aina vapaasti esittää ja otan niitä jopa mieluusti vastaan.

Syksyn jatkoja.

3 kommenttia:

 1. Onnea! Ja onnea myös tuleville :)

  VastaaPoista
 2. Onnea kaksivuotiaalle!! Innolla odotan myös tulevia blogeja :)

  Itselläkin blogiuudistuksia meneillään, parisen viikkoa vielä..

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia Chatrin, kiitoksia June.

  Blogosfäärissä on kieltämättä myllertänyt lähiaikoina yhdessä jos toisessakin suunnassa.

  VastaaPoista