sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Blogiarvonta & Blogathon


Stanley Kubrick Blogathonin ajankohta on nyt päätetty. Se tulee pitämään paikkaansa 20.5.-23.5. välisenä aikana. Kirjoitan neljä päivää aiheesta, kattaen kaikki Kubrickin elokuvat ja muuta aiheeseen liittyvää. Toivoisin muidenkin elokuvabloggarien olevan hengessä mukana, kirjoittamalla omia kokemuksia ja näkemyksiä ohjaajasta ja elokuvista. Muutama on toistaiseksi lupautunutkin. Kiinnostuneet blogittomatkin saavat lähestyä sähköpostitse, kyllä täällä palstatilaa löytyy.

Formaattipäivityksen vuoksi minulta löytyisi myös kasa Kubrickin elokuvia jaettavaksi. Suurin osa kahden levyn erikoisjulkaisuja, joissa ekstroina kaikkiaan yli kaksikymmentä mielenkiintoista dokumenttia.

Palkinto:

2001: Avaruusseikkailu (2DVD), Kellopeliappelsiini (2DVD), Hohto (2DVD), Full Metal Jacket (deluxe), Eyes Wide Shut (2DVD) ja Stanley Kubrick: Ohjaajan muotokuva (dokumentti)


Osallistu kilpailuun:

1. Osallistuaksesi kilpailuun, sinun ei tarvitse kuin nimetä oma suosikkisi Kubrickin elokuvista. Jätä vastaus kommenttilootaan yhteystietojen (e-mail) kera.

2. Tuplaa mahdollisuutesi voittaa, julkaisemalla joku näistä kuvista blogissasi tähän postaukseen viittaavalla linkillä varustettuna .

Kilpailuun on aikaa osallistua 23.5. asti ja voittajat arvotaan seuraavana päivänä. Myös blogathoniin osallistuvat saavat ottaa osaa kilpailuun, mutta heille on lisäksi omakin kilpailunsa.

Stanley Kubrickin ensimmäinen pitkä elokuva, Fear and Desire (1953), on ollut ensi-illan jälkeen kaikki nämä vuodet ihmisten ulottumattomissa. Nyt se on vihdoin julkaistu restauroituna, kattavan infolehtisen ja lyhytdokumenttien saattelemana. Blogathoniin kirjoittamalla osallistut automaattisesti Blu-rayn arvontaan, ellet erikseen kieltäydy kunniasta.

Blogathon-palkinto: Fear and Desire (Blu-ray, ei sisällä suom. tekstejä)


Voit siis ilmoittautua kirjoittamaan haluamastasi Kubrickiin liittyvästä aiheesta blogathonin viimeiseen päivään asti, mutta mieluummin tietysti ennemmin kuin myöhemmin. Ilmoittaudu alla olevassa kommenttiboksissa. Jos tiedät aiheen jo nyt, mainitse samalla myös se.

11 kommenttia:

 1. Kyllähän se suosikki Kubrickini taitaapi tuo Hohto olla. Ja jos voitan, niin tuon erikoisjulkaisun kyseistä leffasta kovasti haluaisin hyllyyni kököttämään. E-mail osoitteeni löytyypi klikkaamalla profiilini puolelle...

  VastaaPoista
 2. Ilmoittauduinkin jo edellisessä postauksessa, mutta ilmoittaudun varuiksi vielä täälläkin. 2001 on edelleen aiheeni.

  VastaaPoista
 3. Hei, mie kyllä osallistun! Oma suosikkini on 2001: Avaruusseikkailu ehdottomasti, s-posti: Sininleffablogi@hotmail.fi.

  Tuplaan mahdollisuudet sitten itse Blogathonin yhteydessä, mutta ilmoitan jo valmiiksi, että en osallistu kuitenkaan arvoisan palkinnon havitteluun. Todennäköisesti esittelen Kubrickin elokuvia, joita olen nähnyt kahdessa osassa niinkin mielikuvitusrikkailla aiheilla kuin "tykkäsin" ja "en tykännyt"

  VastaaPoista
 4. Olet todella ihqu himottaja, kun viitsit tällaista Kubrickista järjestää. Huomasin tästä Laurin twiittauksesta. Jos suinkin ehdin, katson jonkun harvemmin näkemäni Kubrickin ja "osallistun" sillä Blogathoniin Keskipohjanmaan KP24.fi -verkossa arpajaisiin osallistumatta.

  Ja 2001:ssahan apinaihmisen reisiluu/avaruusalus -aikasiirtymähän oli kopsattu Powellin ja Pressburgerin Canterburyn tarinoista (1944): metsästyshaukka/ hävittäjälentokone. Saa käyttää - mutta ei oo pakko, hei!

  ~(;^)~ Hannu
  www.kp24.fi/elokuvat www.kotisivuni.net/busterkino

  VastaaPoista
 5. Osallistun kilpailuun! Suosikkejani ovat loistavat Hohto ja Kellopeliappelsiini, mutta jos vain yksi pitää valita, niin vaikean valinnan jälkeen vastaukseni on Hohto. Sähköposti: horrendousss@gmail.com

  Tekisi mieli myöskin osallistua blogathoniin, mutta en uskalla lupautua ainakaan vielä. Mutta kiva idea ja mielenkiinnolla odotan kirjoituksia aiheesta :)

  VastaaPoista
 6. Suosikkini on Hohto. Tunnelma elokuvassa on niin koukuttavan piinaava.

  s.kansakoski@luukku.com

  VastaaPoista
 7. 2001: Avaruusseikkailu. Upea elokuva.

  VastaaPoista
 8. Hohto, vieläkin saa ihon kananlihalle :)

  VastaaPoista
 9. hohto ehdottomasti, siinä on jotain joka saa katsomaan kerta toisensa jälkeen sen saman elokuvan uudelleen, ja jättää vielä aina saman fiiliksen leffan jälkeen :D..

  hiu_tale@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Hohto on suosikkini. Jack Nicholson on myöhemmin mennyt näyttelijänä minun silmissäni `pilalle`, mutta tässä vielä täyttä rautaa..
  teijapistelentoatelisanetpistefi

  VastaaPoista
 11. Hohto on kyllä suurin suosikki!

  Suvi.lahtela@luukku.com

  VastaaPoista