maanantai 10. joulukuuta 2012

Elisa ViihdeKaksi vuotta kestävien soppareiden vuoksi läppäriaikojen perua oleva mokkula toimi pöytäkoneenkin nettiväylänä kauan. Sopimuksen lähennellessä loppuaan, vanha tallentava digiboksi lopetti myös toimintansa, vieden harmillisesti mukanaan paljon hyviä ohjelmia.

Elisa Viihde on osoittautunut kohtalaisen onnistuneeksi korvaavaksi paketiksi. Laajakaista, tallentava digiboksi, jota voi ohjastaa television lisäksi tietokoneen tai kännykän kautta, HD-kanavat ja muutamia lisäkanavia. Niin, ja paketillinen poppareita elokuvanaksuiksi.

Uutuusleffojen vuokraaminen onnistuu 5-6e hintaan, joka on lähes yhtä paljon kun Netflixin koko tarjonta per kuukausi. Eipä tule itse vuokraamoa käytettyä sen enempää kuin oikeitakaan vuokraamoita.

Tallennustilaa löytyy lähes 3000 tuntia, ohjelmille saa rakenneltua netissä omat kansionsa. Itselläni esimerkiksi tallennuksia on kertynyt parin kuukauden aikana kansioihin: Dokumentit, elokuvat, animaatiot, sarjat, Simpsonit, Star Trek: Next Generation ja Snooker.

Ei niin paljon hyvää, etteikö pahaakin. Asennus onnistui ihan mukavasti, mutta boksi on hitaampi kuin kuvassa näkyvän Bravian oma sisäänrakennettu. Sen lisäksi laite on onnistunut vetämään itsensä jumiin jo toistuvasti, ja boksi on ollut pakko irroittaa seinästä ja pistää takaisin.

Kahden vuoden sopimusten aikakautena ei voi kauaa pysyä parhaissa diileissä kiinni, mutta Elisa Viihde on vioistaankin huolimatta palvellut ihan ok. Kuvaa laitehirvityksistä ei nyt jaksa liittää, rumia ovat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti