maanantai 31. joulukuuta 2012

Kseniya Simonova: Happy New Year!Tämän upean ukrainalaisen hiekkataiteilijan, Kseniya Simonovan, uudenvuoden toivotuksen myötä toivotan myös itse kaikille raikasta ja mielekästä vuotta 2013.

Simonovan uutuus ei olekaan enää perinteinen hiekka-animaatio, vaan taiteilijan pitkän kehittelyn tuloksena syntynyt uusi tyylisuunta. Tämä työ on vielä melko pikainen, mutta osoittaa suurta potentiaalia.

Taiteilijan mielikuvituksellisesti muotoutuvissa teoksissa näkyy kaunis slaavilainen kuvitus ja aito kädenjälki, joiden tehoa korostaa vaikuttavat musiikkivalinnat.

Kseniya Simonova voitti Ukraine's Got Talent -kilpailun vuonna 2009, ja semi-finaaleissa esitetty You are always nearby kuuluu kieltämättä lähivuosien koskettavimpiin teoksiin.

Kilpailun jälkeen, parin vuoden aikana, Simonova on tehnyt jo satoja hiekkatarinoita, kiertänyt ympäri maailmaa esiintymässä, ja kerännyt uskollisia seuraajia. Tämän lisäksi taiteilija on aktiivinen myös muiden graafisten taiteenlajien, sekä muodin parissa.

Simonova työstää tyyliään ja koko taiteenlajia koko ajan. Toivottavasti häneltä saadaan vielä isompiakin produktioita nähtäväksi. Eikä haittaisi vaikka hän saisi show'nsa Suomeen asti tulevaisuudessa.


SimonovaTV


2 kommenttia:

  1. Olen nähnyt hiekka- ja suolateoksia aiemminkin, mutta Simonova liikkuu aivan toisella tasolla. Tämä on suurenmoista ja olen kiitollinen, että tutustutit minut siihen. Hyvää uutta vuotta.

    VastaaPoista
  2. Ollos hyvä. Hiekkateoksia tekee kourallinen muitakin taitavia tekijöitä, mutta en tiedä ketään joka saisi läheskään niin hienoa jälkeä täysin "livenä". Simonovan otteet ovat omaa luokkaansa.

    VastaaPoista