maanantai 28. syyskuuta 2009

miksi buketista tuli eunukkishererasad kertoi kuningas sheheriarille, että eräs neekeri, jonka nimi oli bukeit kertoi kahdelle muulle neekerille tämän tarinan sillä aikaa kun kauppias ranim damaskuksesta istui palmupuussa ja kuunteli.

ystävät! olin viisi vuotias, kun minut tuotiin orjana bagdadiin. eräs linnan palvelijoista osti minut ja minä kasvoin hänen talossaan. heillä oli kolmevuotias tytär ja hänestä tuli leikkitoverini. kun tulin kaksitoistavuotiaaksi ja hän kymmenvuotiaaksi, antoivat he meidän toisinaan leikkiä toistemme kanssa. eräänä päivänä tuli hän saunasta ja silloin hän oli kuin kahden viikon ikäinen kuu. aloimme leikkiä, mutta leikin kestäessä tulin hänen läheleen ja elimeni kasvoi vaatteitteni alla. häntä se vain nauratti ja hän työnsi minut nurin ja istuutui päälleni. hän avasi vaatteeni ja se tuli näkyviin ja hän alkoi leikkiä sillä ja hangata sitä housujaan vastaan. kuinka siinä sitten tapahtui tai oliko tapahtumatta, kuitenkin se tunkeutui ohuiden vaatteiden läpi häneen. jälkeen päin hän vain nauroi mutta minä pelästyin kauheasti ja juoksin tieheni.

kun tyttö meni äitinsä luo, sai tämä heti tietää tapahtuneesta ja oli aluksi menettää surusta järkensä. mutta sitten hän ajatteli, että se mkä oli tapahtunut, oli väistämätöntä, ja sitten hän huolehti sitä, ettei kukaan saanut tietää. ne etsivät minut esiin ja antoivat minulle pieniä lahjoja. palasin heidän taloonsa ja kukaan ei enää puhunut tapahtuneesta. isäntä olisi kyllä tappanut minut, jos olisi tienyt, mutta ei hän ekä kukaan toinenkaan tiennyt mitään ja kaikki pitivät minusta paljon.

aikojen uluessa onnistui äidin saada tyttärensä vihityksi parturin kanssa, jolla oli tapana ajaa isännän parta. äiti antoi tyttärelleen huomelahjan omista rahoistaan ja pani kaiken kunton häitä varten. kun juhlapäivä koitti, ilmestyi parturi taloon ja hänellä oli veitsensä mukanaan. sitten ne tarttuivat minuun ja sitoivat minut ja parturi leikkasi minulta kivekseni. sitten häät vietettiin ja äiti huolehti siitä, että häälakanat värjättiin kyyhkysen verellä. minusta tuli nuoren valtiattaren eunukki ja seurasin häntä missä kinä hän liikkuikin. ja vaikka minä olinkin menettänyt kivekseni, en kuitenkaan ollut menettänyt voimaani, ja niin minä rakastin häntä ja olin hänen luonaan niin auan kuin hän eli, ja hänellä oli minusta paljon riemua. kun hän ja hänen vanhempansa ja miehensä kuolivat, ei heltä jäänyt yhtää perillistä, joten kalifi peri minut. siitä lähtien ole kuulunut linnan eunukkeihin. tällä tavalla minusta tuli eunukki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti