maanantai 28. syyskuuta 2009

Space Quest II RemakeSierra On-linen seikkailupelit on koukuttanut ja raivostuttanut aikoinaan jokusenkin tovin. Niillä on tosi tärkeä asema itelleni ja vaikka Lucas Artsinkin seikkailut on äärimmäisen hyvää jälkeä Sierra on aina ollut se juttu ainekin minulle. Kolme pelisarjaa on ylitse muiden: King's Questit aina kuudenteen osaan, Leisure Suit Larryt seiskaan ja Space Questit viidenteen asti.

Sikäli kun alkuperäinen Sierra on jo aikaa sitte lopettanut ja seikkailupelejä ei enää tule, on fanit alkaneet tehdä omia seikkailuja ja versioita vanhoista klassikoista uudistetuilla grafiikoilla. Sierra päivitti vielä King's Quest I:n aikoinaan itse mutta jatkon osalta otti haasteen vastaan yleisö. Infamous Adventures on ennestään tehny King's Quest III:stä uuden version ja nyt on vuorossa Space Quest II ja luulen että saa vieläkin viimeistyllymmän käsittelyn. Traileri näyttää todella hyvältä.

Siinä linkit josta saa ladattua aiempia remakeja ja jos ei ole mitään käsitystä näistä peleistä niin tutustua kannattaa..

king's quest iii remake download
king's quest ii remake download
the making of sierra adventure games (king's quest)
leisure suit larry 1 trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti