perjantai 1. huhtikuuta 2011

Yksin pimeässä vai porukalla bileissä.


Viinikatalogeissa ja putelien alle ripustetuissa infoplakaateissa käytetään merkkejä, jotka kuvaavat kyseisen laadun luonnetta ja soveltuvuutta erilaisiin käyttötarkoituksiin. Toinen sopii kanan seuraksi ja toinen peräti seurustelun ratoksi. Myös elokuvien levittäjät ottavat tämän lähiaikoina käyttöön ja alkavat keväällä merkitsemään dvd-levyjen takakansiin kuvaavia ukaaseja, kuten: parhaillaan nautittuna korvakuulokkeilla, yksin, pimeässä, sadepäivänä tai vaikkapa hyvässä seurassa, huomattavan humaltuneena, eikä haittaa vaikka missaisi puolet, eikä kuulisi mitään ruuan mässytyksen ja toisten kälätyksen lomasta. Takakansiin painetaan myös television suositeltu tuumakoko ja ikärajan rinnalle katsojille suositeltu minimiälykkyysosamäärä. Sisältöä koskeviin infolaatikkoihin tulee myös uudistuksia, mm. viitteellinen ruumislukema ja näyttelijöiden seksikkyys laskettuna raadin antaman keskiarvon mukaan.

3 kommenttia:

 1. Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiii...........mä tiiän mikä tää juttu on.....! :DDDDD

  VastaaPoista
 2. No hele, tämmösen soisi kyllä olevan ihan oikea juttu eikä aprillipila (siis noiden viinitunnusten, ei muiden xD), koska takakansitekstit on usein niin perseestä ettei ne anna mitään osviittaa mistään, jos summan mutikassa valitsee tuntematonta elokuvaa.

  VastaaPoista
 3. Hyvä Tiina jee.

  Saishan noita takakansia vähä uudistaa sisällöltään, mutta sen pitäis tapahtua puolueettomalta taholta. Nykysellään niitten informaatioarvo on turhan usein melko olematon.

  VastaaPoista