keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Toy Story 3 -kilpailu!

(c) Disney

On aika aloittaa Damn Good Coffeen ensimmäinen kilpailu, joka toteutetaan yhteistyössä Disneyn kanssa. Toy Story 3 julkaistaan DVD:nä ja Blu-Rayna 26. päivä tätä kuuta ja nyt olisi mahdollisuus voittaa tarpeellista oheismateriaalia julkaisun kunniaksi.

Kilpailun voittajalle on tarjolla Toy Story 3 tavaraa, kuten t-paitaa (M-koko), lippistä (54cm tarrakiinnitys) ja magneettisettiä.

Perintöprinssille /-prinsessalle lähtee lippis ja magneettisetti, sekä parille muulle vielä lohdutukseksi niitä asianmukaisia magneetteja. Lisäksi tarjolla on valinnan mukaan vielä Toy Story tai Toy Story 2 -dvd!

Kilpailuaikaa on ensiviikon sunnuntaihin 5.12. asti. Voittajat arvotaan puolueettomasti ja voittomahdollisuuden voi tuplata linkittämällä tämän kisan omaan blogiinsa. Tuplaamisesta sietää mainita sitten kommentoinnin yhteydessä. Kilpailu on avoin kaikille, mutta anonyymina osallistuvia on vähän hankalampi tavoittaa, joten jonkinnäköistä nimimerkkiä sitten sinne kommentin perään. Ilmoitan tulokset maanataina kilpailun päätyttyä, eli sopii tulla sitten katsomaan onko onnetar suosinut.

Toy Story 3 nousi heti ilmestyessään animaatioiden kuninkuusluokkaan ja imdb-keskiarvon mukaan se on jopa paras animaatioelokuva kautta aikojen.

Kilpailun kysymys on kaikessa yksinkertaisuudessaan:

Mikä on sinun mielestäsi kaikkien aikojen paras animaatioelokuva?

Jos on liian vaikeaa valita vain yksi, saa mainita useamman. Dvd-lisäarvontaan osallistujien tulee lopuksi vielä ilmoittaa kumman aiemmista Toy Story -leffoista haluaa. Toivotan lopuksi vielä kaikille osallistujille onnea tasapuolisesti!


(c) Disney

Toy Story 3
Tuotantoyhtiö: Disney / Pixar
Kategoria: Animaatioelokuva, Ikäraja: 7
Kesto: n. 98 min
Valmistusvuosi: 2010
Kuvasuhde: 16:9 – 1.78:1

Lisämateriaali • Päivä ja yö – Elokuvateatterissa esitetty lyhytelokuva
• Kommenttiraita: Ohjaaja Lee Unkrich ja tuottaja Darla Anderson
• Buzz Lightyearin tehtäväloki: Seikkailun taito
• Pixarin polut – Editointi
• 3 Studiokertomuksia
• Lelut!
• Koko jengi on paikalla
• Lelun näkökulma: Uuden maan luominen

8 kommenttia:

 1. Maikko osallistuu kilpailuun. Animaatioista pidän eniten Disneyn vanhasta tuotannosta, kuten Bambi. Ja jos voitto napsahtaa kohdalleni,toivon palkinnoksi toy story kakkosta.

  VastaaPoista
 2. Mäkin osallistun ja toivon palkinnoksi jompaa kumpaa dvd:tä, ei oo väliä.

  Mun suosikki animaatio on Disneyn Pocahontas. Myöskin Notre Damen kellonsoittaja oli vaikuttava.

  VastaaPoista
 3. Osallistun arvontaan! Linkitän ainakin blogini Facebook-sivulla, katsotaan jos saan jossain välissä mainittua blogissakin.

  Animaatiot ovat yksi omista suosikkigenreistäni ja parasta on vaikea valita. Sanon kuitenkin Tulikärpästen hauta. Se on kauhein ja samalla kaunein sotaelokuva, mitä olen koskaan nähnyt.

  VastaaPoista
 4. Hiphei, I'm in!

  Erittäin hankala kysymys, animaatiot kun ovat erityisen lähellä sydäntäni, erityisesti Ghibli-studioiden ja Disney/Pixarin tuotokset..

  Sanon kuitenkin, että Tekkonkinkreet. Upea, koskettava, pelottava, erilainen tarina veljeksistä. Kivenkova soundtrack!

  VastaaPoista
 5. On kyl liian monta hyvää animaatioelokuvaa mutta sanotaan vaikka Mulan tai Anastasia,jotka liittyvät olennaisesti omaan lapsuuteni.

  Ja aion linkittää tän kilpailun omaan blogiini!Ja kummatkin elokuvat käyvät. :)

  VastaaPoista
 6. Nia osallistuu arvontaan.
  Parhaimpina nostalgisina piirrosanimaatioina pidän 80- ja 90-luvuilla ilmestyneitä, niiden selkeyden, kerronnallisuuden ja opettavaisuuden nimessä. Yksi mieleenjääneistä suosikeistani on "Setä Pitkäsääri".
  -Nia

  VastaaPoista
 7. Oi, melkoisen pahan pistit. Onneksi valintaani helpottaa katsomieni animaatioiden vähäinen määrä.

  Hmh...suosikikseni nostaisin ehkä Pixarin Wall-E:n. Koskettavan suloinen, hauska ja paikoin nokkelakin. Lisäksi harvoja elokuvia, jonka olen katsonut useamman kertaa teatterissa.

  VastaaPoista
 8. Osallistun! Mun valinta on kyllä totoro. Valitsen kakkos dvdn.

  VastaaPoista