tiistai 26. heinäkuuta 2011

Varg Vikernesin ajatuksia Norjan veriteoista.

Mielipiteet ovat mielenkiintoisia, niin keskusteluista repäistyt kuin tunnettujen henkilöiden esittämät. Norjalaisella laulaja/lauluntekijä/kirkonpolttaja/murhaaja Varg Vikernesillä on omansa Norjassa tapahtuneesta veriteosta. En ota sen enempää kantaa miehen näkemyksiin, mutta käänsin tekstin tänne niitä varten, joita sattuu aihe kiinnostamaan. Sota euroopassa: osa 1 - Cui Bono?

Monet väittävät, että herra Breivik tottelikin Mossadin käskyjä, rangaistakseen Palestiinaa rakastavaa marxilaisten hallitsemaa Norjaa, mutta ennen kaikkea luodakseen valheellisen lipun, jonka alla misinformoidut äärioikeistolaiset voivat ​​yhdistyä, ja se mitä hän oli tekemässä oli "väärän lipun" toimintaa.

Hänen manifestinsa on valtava, noin 1500 sivua, ja hän on melko perusteellinen sen suhteen mitä sanoo ja mitä hän teki. On kuitenkin muutamia asioita, jotka eivät käy järkeen minulle. Miten hän voi luetella kaikkia juutalaisten aiheuttamia ongelmia historiassamme, muttei onnistu mainitsemaan sanallakaan edes yhtä niistä manifestissaan? Hän hyökkää sairauden oireiden kimppuun joista Eurooppa kärsii, muttei niiden aiheuttajan.

 
Hän on myös vapaamuurari, ja sehän ei ainekaan käy järkeen mitenkään. Vaapamuurarit ovat kansainvälistä juutalaisuutta pahimmillaan; he työskentelevät purkaakseen kaikki maapallon kansat, rakentaakseen maailmanlaajuisen heprealaistemppelin, orjuuttaakseen meidät kaikki juutalaisten ja heidän palvelijoidensa, vapaamuurareiden tahdon alle. No, tämä selittää miksei hän mainitse sanallakaan kaikkien uskontojen ja ideologioiden luojia jotka on nyt laitettu taistelemaan toisiaan vastaan.


Hän on myös kristitty. Tavalla jossa on järkeä, mutta miksi siinä on järkeä? Juutalaiset loivat kristinuskon uskoksi jota ei-juutalaiset voisivat seurata, jotta heistäkin voisi tulla oman heprealaisen vale "jumalansa" palvojia, täten eurooppalaisista pakanoista tuli heidän palvelijoitaan ja voimakas työkalu juutalaisille. Josko juutalaiset loivat myös Islamin vai näkivätkö he vain mahdollisuuden sen synnyttyä ei tiedetä, mutta tiedämme että juutalaiset ovat aina lietsoneet konfliktia näiden kahden uskonnon välille - ja tekevät niin edelleen. Kun kristinusko kasvaa liian vahvaksi juutalaiset tukevat muslimeja heikentämään näitä. Kun muslimeista kasvaa liian vahvoja juutalaiset tukevat kristittyjä heikentämään muslimeja. He tukevat usein myös molempia puolia jos kummatkin ovat vahvoja, usein salassa. Sitten kristityt tappavat muslimeja ja vice versa, kun juutalaiset vain nauravat turvallisesti taustalla, hyötyen siitä kaikesta.

Mr. Breivik meni joko suoraan heidän ansaansa, kuten niin monet kristityt ovat menneet ja menevät edelleen, tai hän työskentelee tietoisesti heille, jälleen kuten niin monet kristityt ovat tehneet ja tekevät edelleen. Kristityt ja muslimit, naiset ja herrat, eivät ole sen enempää kuin sotilaita ja tykinruokaa juutalaisille heidän missiossaan orjuuttaa meidät kaikki valtansa alle.

Mitä herra Breivik on sanonut on suurelta osin totta, kaikessa paitsi siinä mitä hän ei sano; hän ei sano että juutalaiset ovat kaikkien näiden ongelmien alkuperä ja että juutalaiset loivat ne meitä satuttaakseen. Meidän täytyy vain saada tämä väkivallanteko meille suotuisaksi tekemällä tämä kaikille selväksi; juutalaiset loivat marxismin, feminismin, kristinuskon (täytyykö edes sanoa että Jeesus ja Paavali olivat juutalaisia?), niinsanotun psykologian, pankkitoiminnan ("rahan lainaus"), hippi-liikkeen ja kaikki muut ideologiat ja liikkeet joiden on määrä tuhota kaikki valtiomme euroopassa. Jokaisen takaa löydät juutalaisen (joskus jopa vapaamuurarin)


Miten pystyit sivuuttamaan tuon, herra Breivik?

Työskentelet juutalaisille, niinkö herra Breivik, yhdistääksesi kaikki euroopan äärioikeistolaiset valheellisen lippusi alle? Varmistaaksesi että fokus siirtyy juutalaisista euroopan vihollisista johonkin muuhun? Tai ehkä et edes tiedä että olet ollut pahojen juutalaisten hyväksikäyttämä?

Joten nyt ei pelkästään kristityt tapa muslimeja ja vice versa. Äärioikeistolaistenkin pitäisi tappaa äärivasemmistolaisia - ja vice versa, niinkö? Siinäkö oli suunnitelmasi? Teit tämän värvätäksesi jopa äärioikeistolaiset taistelemaan juutalaisten puolesta?

Kuka hyötyy? Israel hyötyy! Juutalaiset hyötyvät! Aggressiomme ei osoitu heihin - joihin se pitäisi. Taistelemme sen sijaan toisiamme vastaan, kun he etenevät taustalla, poissa valokeilasta ja hyötyvät kärsimyksestämme ja kiristävät salassa orjuuttavia kahleitaan vyötäröllämme ja nilkoissamme.

Niin ja muuten; todelliset nationalistit eivät tapa oman maansa lapsia, vaikka heitä yritetäänkin aivopestä, kuten AUF* teki. He eivät olleet (vielä) marxilaisia ekstremistejä; he olivat vain lapsia.

Varg Vikernes
Bergen the 24th of July 2011


*AUF (lyh. Arbeidernes ungdomsfylking, Norjan sosiaalidemokraattisen työväenpuolueen nuorisojärjestö)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti