perjantai 20. huhtikuuta 2012

The Humble Botanicula Debut

Botanicula (2012)

Älä missään nimessä missaa tätä tarjousta, jonka Humble Bundle tarjoaa vielä noin 13 päivän ajan. Amanita Designin uusi point 'n click seikkalupeli, Botanicula on vihdoin julkaistu ja alkajaistarjouksena pelin saa ostettua itse määrittelemällään hinnalla! Kaupan päälle klassikot Machinarium ja Samorost 2, jos et ole vielä pelannut, niin tässähän on elämäsi tilaisuus tutustua myös niihin, suosittelen erittäin lämpimästi.

Jos lahjoituksesi on suurempi kuin lahjoitukset keskimäärin, eli tällä hetkellä alle 9 dollaria, saat vielä lisää herkkuja, joiden joukossa osittain pelitalon voimin suunniteltu Kuki elokuva, jota on hankala muutoin saada edes käsiinsä, sekä Vector Parkin pikkiriikkinen puzzle-taide peli Windosill. Tavalliseen tapaansa myös Amanita Designin pelien soundtrackit kuuluvat hintaan.

Humble Bundlessa asioidessa saat itse määritellä haluatko sijoittaa rahasi indie pelien kehittäjille, World Land Trustiin vai Humble Bundleen, vai kenties kaikkiin juuri sen verran kuin kuhunkin itse haluat.

Kuki (Kuky se vrací a.k.a. Kooky, 2010)

Machinarium (2009)
Samorost 2 (2005)

2 kommenttia:

  1. Hei!

    Tämä blogi olikin mielenkiintoinen löytö! Eksyin tänne sattumalta. Istun tietokirjoittamisen kurssilla ja googlasin netistä elokuvakritiikki-sanalla ja lopulta päädyin tänne. Kahvia taisi mennä jo monta kuppia, kun jäin lukemaan blogiasi.

    VastaaPoista
  2. Suurkiitokset kannustavasta palautteesta, Kati! Hyvä että jutut maistuivat ja toivottavasti tekevät niin jatkossakin.

    VastaaPoista