sunnuntai 10. tammikuuta 2010

cdon puolesta ja vastaan

taas on uusi vuosi ja cdon.com palkitsee asiakkaitaan, myymällä yhden elokuvan, kahdestakymmenestä vaihtoehdosta, hintaan 0,90e. valitsin revolutionary roadin (2008). tarjous tulee siis niille sähköpostiin, jotka ovat ostaneet viime vuonna jotain sieltä.

ihan hyviä tarjouksia on cdonin talvialessa muutenkin, gran torinon (2008) sain hintaan 4,95e. ja vapaavalintaisen pleikkapelin ostaessa saa kaupanpäälle ohjaimen. joten tilasin myös alle kympin laarista the history of vide gaming ps2-levyn jossa on 62 klassikkopeliä kasariajoilta.

olisi siellä ollu elektroniikka jonkin verran halpaan hintaan mutta eipä tullu enempiä otettua. kossin nappikuulokkeet 3e, 2gt mp3-soitin n. 18e ja 4gt n. 24e. myös kännyköitä puoleen hintaan eli jopa kolmella kympillä nokioita.

mutta cdon on tuottanut ongelmia enemmän kuin mikään muu nettikauppa. millon tulee cd-levy dvd-levyn sijaan, milloin tietokoneen kajarit langattomien kuulokkeiden sijaan, millon ei mitään. joskus oon meinannu tilata just jotain tiettyä ja ottanu siihen kylkee jonku halvan jutun jota muuten en olis ottanu, mutta vain koska saisi samoilla postikuluilla. mutta sitten onkin tullu ilmoitus ettei ole sitä tuotetta jonka halusin ja joudunkin maksamaan postit siitä pikkuräyskästä minkä ikinä oon ottanu siihen lisäksi. näin on käyny useemmin kun kerran. reklamaatio ja palautustoiminnot on tietysti tehty ylittämättömän vaikeiksi, eikä varsinaista asiakaspalveluakaan cdonilla ole, johon voisi ottaa yhteyttä.

cdonilta on aikojen saatossa saanut paljon hyviä tarjouksia, kuten paljon elokuvia eurolla tms. mutta pääasiallisesti kartan sitä silloin kun ei ole aleja, koska se on niin monasti pettänyt.

1 kommentti:

  1. Tilasin sieltä joskus aika paljonkin tavaraa ja oikea tuote tuli lähes aina. Mitä nyt useimmissa levyissä kotelot ovat paskana mutta ne voi toki vaihtaa uusii.

    Joidenkin toimitusten kohdalla lähetetään muutamassa kuukaudessa monta sähköpostiviestiä, joissa jokaisessa puhutaan tuotteen toimituksen viivästymisestä. Lopulta tuotetta ei sitten tule ollenkaan.

    Yksi väärä levy tuli kerran, mutta sain sen vaihdettua vaikka melko vaikeaksi sekin homma oli tehty.

    VastaaPoista