lauantai 23. tammikuuta 2010

my ideal hangover.

aamu alkaa beroccalla. minulla on erittäin harvoin pahaa krapulaa, yleensä seuraavat päivät on jopa hauskoja. erittäin perinteinen ratkaisu krapulapäivinä on laittaa herb alpertia, iloista torvien toitotus sambaa soimaan aamukahvien ratoksi.tässä on se likimain täydellinen krapulasetti. munakokkelia, raneja tms, nakkeja äitin vanhan koulukunnan extravahvalla sinapilla, tomaattia, suolakurkkua, sipulia, jalopenoja, aurajuustoa. juomaksi jääkylmää coca-colaa. erityisesti syöminen on krapulapäivän kohokohtia. silloin kaikki maistuu jotenkin erityisen jumalaiselta. esim jaffakin makuelämyksenä on kymmenkertainen normaalina nautittuun. 

sitte mätetää iha hies!

kaikki hedelmäpohjanen on kanssa tälläisinä päivinä sellanen makuelämys ettei uskoisi. yksi parhaita olisi mangosmoothie mutta kotikonstein onnistui tällä kertaa pirtelöt. hyvänä kakkosena mangosmoothielle, banaanipirtelö! ja lopuksi espressot huiviin reilulla sokerilla.

myöhemmin illalla sauna joka viimeistään kruunaa koko paketin saunakaljoineen, kovine löylyineen, viileine suihkuineen..

kumpa olisi useammin krapula, harmillista että sen eteen pitää juoda edellisenä päivänä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti